Cégünk jogelődjét a SZIN-KER Kft-t 1991. nyarán belföldi magánszemélyek alakították. A tulajdonosi kör a megnövekedett feladatok rugalmas kezelhetősége érdekében 2014-ben holdingszerű működés mellett döntött, így a SZIN-KER ÉPÍTŐ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. jogutódlással kivált az anyacégből.


Tevékenységi körünk két részre bontható


Építőipari kivitelező részlegünk

új épületek generál kivitelezését, valamint régebbi építmények teljes körű felújítási munkáit vállalja. Saját összeszokott szakembergárdánk, valamint a cégünkkel kiváló kapcsolatban lévő építőipari kivitelező – és kereskedelmi vállalkozások biztosítják feladataink megoldásának minőségét és zökkenőmentességét.

Főbb partnereink:

– Beruházó-, ingatlanhasznosító-, vagy fejlesztő társaságok,

– önkormányzatok, vagyonkezelők, egészségügyi intézmények,

– társasházak, irodaházak.

Büszkék vagyunk rá, hogy megrendeléseink döntő többsége korábbi partnereinktől, illetve a projekt során közreműködő tervezők, vagy műszaki ellenőrök ajánlásából érkezik.

Az irodai és az előkészítő munkálatokat…

kollégáink a központi irányítási-, adminisztrációs-, és üzemi egységeket magába foglaló telephelyen végzik. Vezetőink tapasztalata, szakmai múltja, és elkötelezettsége biztosíték a kiváló minőségű munkavégzésre, a határidők pontos betartására és az esetleges módosítások rugalmas kezelésére. Cégünk legfőbb célja, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások minősége maradéktalanul megfeleljen Megrendelőink elvárásainak és követelményeinek.

MUNKATÁRS

MEGRENDELŐ

SIKERES PROJEKT


Kereskedelmi részlegünk

építőanyag-, és festékáru kiskereskedelmével foglalkozik. Vásárolhat webshopunkból vagy betérhet budapesti üzletünkbe is. Szolgáltatásunk megbízhatósága, cégünk rugalmassága miatt széles vevőkörrel rendelkezünk mind a lakosság, mind a szakemberek körében.

Üzletünkről bővebben itt olvashat.


Csapatunk


Célkitűzéseink megvalósulása érdekében
2003-ban MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszert vezetettünk be, és működtetünk, mely rendszert 2010-től kiterjesztettünk a környezet, és a munkavédelem területére is.
Vállalkozásunk jelentős összegű fedezettel rendelkező szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.