Házat építene? Felújítaná lakását? Vagy csak egy tisztasági festést szeretne? Nálunk biztosan talál megoldást, hogy gyorsan és egyszerűen beszerezzen minden alapanyagot és információt a munkálatokhoz. Keressen minket, és tesztelje szakembereink tudását, hogy még azelőtt lerántsuk a leplet a kényes problémákról mielőtt felmerülnének!

FestékAréna folyamatosan bővülő választéka minőségi termékeket kínál a lakásfelújítás minden fázisához. Webáruházunkban kedvére válogathat hazai és külföldi gyártók termékei közül, melyeket az egész ország területére szállítunk, legyen szó akár egy liter festékről, akár egy komplett hőszigetelő rendszerről.

Emellett pedig betérhet budapesti üzletünkbe is, ahol válogathat raktáron lévő termékeinkből és kérdezhet hozzáértő kollégáinktól is.

Anyacégünk a SZIN-KER Kft. már több mint 20 éve szolgálja ki az elégedett vásárlókat. Az elmúlt 26 évben a SZIN-KER Kft. alkalmazottai sok éves tapasztalatot szereztek festékek és bevonóanyagok és egyéb építőanyagok gyártásában, kis- és nagykereskedelmében, valamint kivitelező részlegünknek köszönhetően ezen anyagok felhasználásában is. Ennek a felhalmozott tudásnak köszönhetően minden esetben megtaláljuk vásárlóink számára a lehető legjobb megoldást.


Üzletünk és átvételi helyünk:

 1084 Budapest, Nagyfuvaros utca 3/b

+36 30 327 6460

Nyitva tartásunk:

Hétfőtől – péntekig: 7:00 – 17:00

Szombat: 8:00 – 13:00

Vasárnap: zárva